Transport van maritieme groupage

TB Logistics heeft al meer dan vijftig jaar ervaring in maritiem transport. We zijn gespecialiseerd in groupage en vervoeren deelzendingen van en naar de haven van Antwerpen. Stukgoederen uit heel België, maar ook buitenlandse zendingen uit de rest van Europa komen via groupage in ons distributiecentrum in Ranst terecht.

Onze vloot van zestien voertuigen brengt de maritieme deelzendingen vervolgens naar de juiste laadkades om hun wereldwijde bestemming tijdig te bereiken. In de andere richting verhuizen zo ook dagelijks ettelijke vrachten met maritieme stukgoederen vanop de loskades naar ons beveiligd distributiecentrum. Daar worden ze veilig gestockeerd in onze 3500m² grote opslagruimte om later verder te verdelen. TB Logistics concentreert zich bewust op transport in eigen land, wat intussen onze expertise is geworden. Ons vernieuwd wagenpark bestaat uit trekkers, opleggers en andere vrachtwagens met laadkleppen. Hun laadcapaciteit varieert van 9 tot 29 ton.

Maritiem transport in België

TB Logistics heeft al meer dan vijftig jaar ervaring in maritiem transport. We zijn gespecialiseerd in groupage en vervoeren deelzendingen vanuit de haven van Antwerpen om ze te verdelen over heel België.

Dagelijks verhuizen zo ettelijke vrachten met maritieme stukgoederen vanop de loskades naar ons beveiligd distributiecentrum in Ranst. Onze vloot van zestien voertuigen brengt vervolgens alle deelzendingen tot bij de klanten over het hele land. Ons vernieuwd wagenpark bestaat uit trekkers, opleggers en andere vrachtwagens met laadkleppen. Hun laadcapaciteit varieert van 9 tot 29 ton.

TB Logistics Warehouse

Groupage voor export

TB Logistics heeft al meer dan vijftig jaar ervaring in maritiem transport. We zijn gespecialiseerd in groupage en vervoeren deelzendingen vanuit de haven van Antwerpen bedoeld voor export naar ons beveiligd distributiecentrum in Ranst. Voor internationaal transport vertrouwen we de stukgoederen met buitenlandse bestemmingen in de rest van Europa toe aan de veilige handen van externe transporteurs die zich in de desbetreffende regio’s specialiseren.

Bel ons nu +32 3 485 81 55

Onze experten in logistiek staan voor u klaar.

Contacteer ons nu